JRM Commercieel Vastgoed | Zakelijk | Particulier | Te huur | Gezocht | Contact
Levignelunet 6221 KM, Maastricht
VERHUURD
In fraai appartementencomplex La Forme, op 3de verdieping gelegen, ruim opgezet modern appartement met prive parkeerplaats in het souterrain.

In het hart van de bruisende wijk Céramique ligt het bijzonder appartementengebouw: La Forme, ontworpen door Gulikers Architecten uit Maastricht. La Forme ligt aan de Avenue Céramique. Met openbaar vervoer voor de deur en het station op loopafstand. Via de rondweg is La Forme ook met de auto prima bereikbaar.Het appartementengebouw La Forme is om een ruim, groen, palazzo-achtig binnenhof gebouwd. De verdiepinghoge ramen kunnen helemaal open en de Franse balkons onderstrepen de mediterrane sfeer. La Forme opent zich transparant en helder naar de wijk. De markante architectuur is vriendelijk en in harmonie met de andere, inmiddels beroemde, gebouwen van Céramique.

In Céramique is alles te vinden wat de veeleisende stadsmens nodig heeft: brood en cultuur. Naast alle speciaalzaken, traiteurs en de beste patisserie van Maastricht en omgeving, zijn er diverse supermarkten. In het Centre Céramique bevindt zich de centrale bibliotheek en een expositieruimte en in de voormalige Bordenhal is nu een theater gevestigd. Het Bonnefantenmuseum is een trekpleister voor binnen- en buitenlandse bezoekers. Verder vindt u nog diverse galeries verspreid over Céramique die bijdragen aan de speciale uitstraling van de wijk.

INDELING

Souterrain:

Privé-parkeerplaats en gezamenlijke fietsenstalling in afgesloten parkeergarage toegankelijk via elektronisch bedienbare rolpoort
Privé berging

Parterre:

Centrale entree met video/intercominstallatie en brievenbussen
Ontvangsthal met travetin stenenvloer en toegang tot lift en trappenhuis

3de verdieping:

Portaal dat toegang biedt tot vier appartementen

Indeling appartement:

Privé- entree, ruime hal Geheel betegelde toiletruimte voorzien van wandcloset en fontein

Ruime living aansluitend eetkamer 558/393 x 526 voorzien van een open keuken en berging 208 x 145
Slaapkamer I:

ALGEMEEN

Het appartement is geheel afgewerkt met spuitwerk muren en plafonds en is voorzien van een schitternde polijste / marmeren crema Marfil vloer.
Het appartement is voorzien van een optimale isolatie.
<< terug naar overzicht
Print deze pagina