JRM Commercieel Vastgoed | Zakelijk | Particulier | Te huur | Gezocht | Contact
Parkweg  6212 XN, Maastricht
Verhuurd
Mooi, ruimtelijk appartement gelegen in het complex `Parkresidentie` gesitueerd aan de westoever van de Maas in de wijk Sint Pieter-Villapark. Hier woont u op wandelafstand van de historische binnenstad en kortbij het natuurgebied rondom de St. Pietersberg. Het complex is gekend omwille van de diverse service welke geboden wordt aan de bewoners, de controle (huismeester) en de diverse gemeenschappelijke voorzieningen (lounge, biljartkamer en logeerkamers voor gasten). Vanuit het appartement geniet u tevens van een prachtig uitzicht over de Maas.

Begane grond:
Zeer ruime inkomhal voorzien van bellentableau, brievenbussen en lift. In de hal wordt u verwelkomt door de huismeester welke controle heeft over het dagelijks reilen en zeilen in het complex (7/7, 24/24).

2e etage:
Zeer ruime inkomhal met toegang tot de woonkamer, keuken en toilet. De ruime, lichte woonkamer geeft een prachtig zicht op de Maas. De rust en gezelligheid in deze kamer is van uitermate hoog niveau..tevens een openhaard. Hier kan men bourgondisch genieten! De woonkamer is erg ruimtelijk opgezet en biedt toegang tot de slaapkamer welke grenst aan badkamer en balkon. De open keuken is voorzien van een keuken in U-opstelling. Het geheel verkeert in erg goede staat en is voorzien van diverse apparatuur. Vanuit de slaapkamer is tevens toegang tot het ruime balkon met prachtig uitzicht over de Maas.

Het privégedeelte van de woning voorziet in een erg grote slaapkamer met, ook vanuit deze kamer, uitzicht over de Maas. De badkamer grenst direct aan de slaapkamer en is voorzien van een bad en wastafel.

De bijkeuken voorziet in wasmachineaansluiting en plaatsing van de CV ketel (huur). Het aparte toilet is voorzien van een fonteintje.

8e etage:
Ruime privéberging voor opslag.

Kenmerken:
- Ruimtelijke opgezet appartement
- Prachtig uitzicht over de Maas
- Grote sociale controle en veiligheid (huismeester)
- Rustig gelegen, kortbij het centrum
- Berging gelegen op de 8e etage

Bijkomende info:
- Logees kunnen een slaapkamer en badkamer huren op de begane grond
- Maandelijkse VVE kosten: 260,62 Euro incl. reservering groot onderhoud, huismeester, brand- en opstalverzekering.

Aantal slaapkamers ; 1
Bouwjaar : 1980
Woonopp; 90m2
inhoud woning; 263 m3

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.


<< terug naar overzicht
Print deze pagina