JRM Commercieel Vastgoed | Zakelijk | Particulier | Te huur | Gezocht | Contact
Van Hasseltkade  Maastricht
Verhuurd ; van Hasseltkade Maastricht
Nieuwbouwproject Le Long de la Meuse biedt volledig gemeubileerde studio’s in een statig herenhuis (Centrum) met lift, binnenplaats, infra rood cabine in ontspanningsruimte en optimale privacy. Parkeerplaatsen op afgeschermde binnenplaats optioneel te huur.De woonruimte is van zeer luxe design afwerking; luxe badkamer met rainshower, 32-inch flatscreen tv, Wifi internet, moderne keuken met vaatwasser, lift en optie voor housekeeping. gelegen in een van de mooiste straten van Maastricht met uizicht op de Maas’ nabij centraal station, stadscentrum en uitvalswegen A2/A76.

Extra info: - Tv en draadloos internet aanwezig. - Lift aanwezig - Wasmachines en Drogers voor gemeenschappelijk gebruik - Extra optie housekeeping: linnengoed en schoonmaak (€100,- per maand). - Huurprijs inclusief service kosten (€ 100,- per maand) en inclusief gas, water en elektra (€ 175,- per maand).

Beschikbaar per 1/2/2014. Prijsindicatie vanaf 800 euro inclusief.

Algmene info: Maastricht, in het uiterste zuiden van Nederland, is behalve de hoofdstad van de provincie Limburg ook de facto de hoofdstad van de Euregio Maas-Rijn. Het is één van de oudste steden van Nederland, met tal van bezienswaardigheden. Naast een centrum voor kunst en cultuur is Maastricht een bruisende winkelstad, onderwijsstad, zakenstad en evenementenstad.<< terug naar overzicht
Print deze pagina