JRM Commercieel Vastgoed | Zakelijk | Particulier | Te huur | Gezocht | Contact
St Michaelsweg 4 (Heugem)  Maastricht
VERKOCHT
Gerenoveerde sfeervolle tussengelegen stadswoning.
Het betreft hier een gerenoveerde karakteristieke stadswoning (1920) met tuin en zwembad (2004). Het geheel is gelegen in een mooie rustige bomenlaan.

Begane grond:
Entree/hal, nieuw toilet met hangcloset en fonteintje. Werk/studie kamer (2.35x3.35).
Woon/eetkamer (3.80x11.75) met openhaard (gas) en eiken balken. Marmeren vloer, met vloerverwarming verlaagd plafond met inbouwspots. Woon/eetkeuken (3.34x3.97) marmeren vloer met vloerverwarming, granieten blad, hete lucht oven, 5 pits gas fornuis en vaatwasser. Apparatuur Zanussi (2002). Vernieuwde aanbouw, momenteel in gebruik als tuinkamer (4.00x4.00) met openslaande deuren naar tuin met zwembad.1e Verdieping:
Speelse overloop. Vernieuwde badkamer met douche en ligbad, dubbele wastafel (4.04x2.41). Gehele bovenverdieping met plankenvloer.
Slaapkamer 1 (3.80x4.02) met inbouwwandkasten. Slaapkamer 2 (3.92x3.12) slaapkamer 3 (3.56 x 3.14), bergzolder.
C.v.-installatie 2006.


Het woonhuis is gelegen op een goede rustige locatie in de nabijheid van watersportgebied met een landschapspark en wandelgebied.
Alle school-,winkel en sociale faciliteiten binnen loop/fietsafstand.
Gemakkelijke aansluiting op auto(snel)wegen en periferie.


Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens moet er van uitgegaan worden dat de in deze documentatie opgenomen gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc). Slechts indicatief zijn. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging tot het uitbrengen van een bod. Verder van belang zijnde informatie is eventueel beschikbaar via ons kantoor.


<< terug naar overzicht
Print deze pagina