JRM Commercieel Vastgoed | Zakelijk | Particulier | Te huur | Gezocht | Contact
Rijksweg  Cadier en Keer (Margraten)
Verhuurd
Nagenoeg vrijstaand woonhuis. Eventueel afzonderlijk weiland apart te koop (3014m2) of (6000m2). Weiland is vanuit tuin te bereiken. Pand heeft bestemming wonen en bedrijfsmatige uitoefening. Ondermeer zeer geschikt voor paardenliefhebbers of uitoefening bedrijfsactiviteiten aan huis.
Bouwjaar: 1976. Woonopp: 200 m.
Grond opp: 795 m. Inhoud: 850 m. Onderhoud: goed.

Omschrijving
Nagenoeg vrijstaand woonhuis met souterrain, Japanse tuin gelegen aan de rand van de natuur en panoramisch uitzicht over glooiend landschap. Het pand is goed onderhouden en is geheel voorzien van gedeeltelijk dubbele beglazing in hardhouten kozijnen.

Souterrain
Overloop, ruime hobbykelder (3.88 x 5.50), muurkast, provisiekelder / wijnkelder met zij-ingang vanuit de tuin, cv ruimte met heteluchtinstallatie en gasboiler.

Begane grond
Overloop, ruime bijkeuken/berging met o.a wasbak en witgoedaansluitingen, woonkeuken
annex eetkamer (3.80 x 7.04) met een uitgebreide keukeninrichting (licht gedateerd) in U-opstelling met granietenblad v.v. gaskookplaat, elektrische oven, afzuigkap, afwasmachine, koelkast, en een schuifpui naar het terras.

Niveau 1
Entree met garderobe en meterkast, toilet met fonteintje, woonkamer (7.60 x 6.12) met leisteen vloer, erker, openslaande deuren naar de tuin en (inbouw) haard.

Niveau 2
Overloop naar 2 slaapkamers (2.75 x 3.80) met inbouwkasten.

Niveau 3
Overloop naar 1 slaapkamers (2.75 x 3.80) en ruime ouderslaapkamer (3.80 x 5.85), met muurkast en Frans balkon, moderne badkamer (2.60 x 2.92) met dubbele vaste wastafel, ligbad,
douche en gescheiden 2e toilet.

Niveau 4
Ruime zolderberging bereikbaar via vaste trap.

Cultuurgrond 3014 m2 of 6000m2.
Deze woning kan ook worden gebruikt voor bedrijfsmatige uitoefening.
Tuin in verbinding met de cultuurgrond. (Wei).Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Hoewel gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens moet er van uitgegaan worden dat de in deze documentatie opgenomen gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc). Slechts indicatief zijn. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging tot het uitbrengen van een bod. Verder van belang zijnde informatie is eventueel beschikbaar via ons kantoor.


<< terug naar overzicht
Print deze pagina