JRM Commercieel Vastgoed | Zakelijk | Particulier | Te huur | Gezocht | Contact
Brusselse straat 10 6211 PE, Maastricht
VERHUURD
WINKELPAND (1906-1930),
Maastricht is een van Nederlands meest monumentale steden na Amsterdam. Bekend is bijvoorbeeld de Stokstraat met haar vele fraaie, oude huizen, antiek en kunstzaken. Maastricht heeft circa 150.000 inwoners. Het winkelgebied heeft allure en heeft een internationale faam, de sfeer, de gastvrijheid en de Bourgondische leefwijze maken Maastricht tot een stad, waar het prettig vertoeven is. Het betreft een representatief herenhuis, gelegen nabij De Kommel, Vrijthof en de Markt, op een goede winkellocatie midden in het historisch centrum van Maastricht. De bedrijfsruimte kent de bestemming detailhandel alsmede dienstverlening.


LIGGING
Bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. De aansluiting op de autosnelweg A2/E25 is nabij, alsmede de aansluiting op de Maastrichtse ringweg N278. Bushalte op loopafstand.


INDELING

Portiek entree, hal met toegangsdeur naar souterrain (93 m2) en toilet, via de hal toegang tot de winkelruimte met aansluitend keuken/wasruimte, toiletten. Totaal ca. 100 m2.

De gevelbreedte bedraagt ca. 7 meter met een pui van ca. 5 meter.


PARKEREN
Op loopafstand bevinden zich diverse betaalde parkeergelegenheden. In de directe nabijheid bevinden zich tevens diverse overdekte, bewaakte parkeergarages.


OPLEVERING
Het pand is gelegen op een goede zicht locatie, langs een doorgaande weg die aansluit op de ringweg van Maastricht. Zoals u op de foto kunt zien is het pand voorzien van een groot etalageraam. Het binnenwerk is goed onderhouden.


BTW
Er is sprake van verhuur zonder BTW verrekening


HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2000 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).


HUURTERMIJN
5 jaar met aansluitende periode van telkens 5 jaar.


BETALINGEN
Per kwartaal vooruit.


AANVAARDING
In onderling overleg.


ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten
en BTW.


HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).


BEZICHTIGING
Uitsluitend na telefonische afspraak met ons kantoor tel. 043-3270857


INFORMATIE
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.(huurindicatie 1300,-- euro p/m excl GWL) voor de 100m2.

Kleine unit 20m2, huurindicatie 750 euro per maand.


<< terug naar overzicht
Print deze pagina