JRM Commercieel Vastgoed | Zakelijk | Particulier | Te huur | Gezocht | Contact
Wilhelminasingel 64 6221 BK, Maastricht
Verhuurd
KANTOORRUIMTE (1931-1944), WILHELMINASINGEL 64 MAASTRICHT (CITY)ALGEMEEN
Maastricht is een van Nederlands meest monumentale steden na Amsterdam. Bekend is bijvoorbeeld de Stokstraat met haar vele fraaie, oude huizen, antiek- en kunstzaken. U kunt wandelen over Nederlands oudste brug, de Sint Servaasbrug, en door de oudste poort, de Helpoort. Aan het Vrijthof kunt u de kerken van Sint Servaas en Sint Jan bewonderen vanaf bijvoorbeeld één van de vele terrassen. Maastricht heeft circa 150.000 inwoners. Het winkelgebied heeft allure en heeft een internationale faam, de sfeer, de gastvrijheid en de Bourgondische leefwijze maken Maastricht tot een stad, waar het prettig vertoeven is.

LIGGING
Bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. De aansluiting op de autosnelweg A2/E25 is nabij, alsmede de aansluiting op de Maastrichtse ringwegen N2 en N278. De Wilhelminasingel is gelegen in het gezellige stadsdeel Wyck, tegen het nieuwe Ceramique met plein 1992 en via de loopbrug over de Maas is het Stadspark direct bereikbaar. Verder is het kantoor op korte afstand gelegen van stadscentrum, treinstation en bushalte. De wilhelminasingel heeft een goede uitstraling met haar monumentale panden, hierin zijn representatieve bedrijven gevestigd, zoals artsenpraktijken, advocaten- en accountantskantoren.

INDELING
Het gebouw bestaat uit een kantoorruimte op de eerste verdieping, 2 grote kamers en 3 kleine kamer met hoofdentree, pantry, toilet en garderobe (totaaloppervlak ca. (110 m2) en in het souterrain is een opslagruimte (oppervlakte van 48 m²).
Aan de achterzijde zijn de pantry en het toilet gelegen.

PARKEREN
Aan de voorzijde bevinden zich openbare parkeerplaatsen en parkeerplaatsen voor vergunninghouders welke kunnen worden aangevraagd bij de Gemeente Maastricht. Verder zijn er diverse openbare betaalde parkeerfaciliteiten in de directe omgeving aanwezig.

BTW
Er is sprake van een verhuur zonder BTW.

HUURTERMIJN
in overleg mogelijkheid voor korte termijn < 2 jaar.

AANVAARDING
In overleg.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor te Maastricht tel. 043 3270857

INFORMATIE
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.
<< terug naar overzicht
Print deze pagina