JRM Commercieel Vastgoed | Zakelijk | Particulier | Te huur | Gezocht | Contact
Corversplein (winkel) 6221EZ Maastricht
Verhuurd
Object : het betreft circa 30 m winkelruimte op begane grond.

Locatie : het object is gelegen in Wyck aan de oostzijde van de Maasboulevard in een uniek stukje Maastricht met direct contact met de Maas. Wyck is de laatste jaren enorm gegroeid qua aanbod van unieke winkels.Object : het betreft circa 30 m winkelruimte op begane grond.

Locatie : het object is gelegen in Wyck aan de oostzijde van de Maasboulevard in een uniek stukje Maastricht met direct contact met de Maas. Wyck is de laatste jaren enorm gegroeid qua aanbod van unieke winkels.

Bereikbaarheid : goed, zowel met eigen al per openbaar vervoer.

Indeling object (in m bvo) : circa 30 m winkelruimte op begane grond.

Frontbreedte : circa 2,5 m.

Parkeren : voor de deur is parkeergelegenheid voor vergunninghouders, op loopafstand (minder dan 150 m) is betaald parkeren mogelijk.

Bestemming : detailhandel / kantoor met baliefunctie, branche nader overeen te komen.
Ideaal voor verkoop ijs, wafels etc.

Huurprijs : Ntb per maand exclusief BTW.

Huurtermijn: 5 jaar met telkens 5 verlengingsjaren. Andere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Huurbetaling : per maand vooruit te voldoen.

BTW-belaste verhuur : verhuurder opteert voor met BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de wettelijke criteria (90% BTW-norm) dan zal er een BTW vervangende opslag gehanteerd worden, zodanig dat verhuurder gecompenseerd wordt wegens het niet kunnen verrekenen van de BTW op de investeringen, alsmede de BTW op de exploitatiekosten.

Bankgarantie : conform het Roz-model ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

Indexering : jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. De eerste huurprijsindexering zal plaatsvinden 12 maanden na datum huuringang.

Huurcontract : standaard Roz-contract model winkelruimte met bijbehorende algemene bepalingen alsmede de door ons gehanteerde bijzondere bepalingen.

Opleveringsniveau : leeg, in huidige staat.

Aanvaarding : 1/12/2013


<< terug naar overzicht
Print deze pagina