JRM Commercieel Vastgoed | Zakelijk | Particulier | Te huur | Gezocht | Contact
Vrijthof  6211 LD, Maastricht
VERHUURD
Aan het Vrijthof gelegen in monumentaal pand luxueus uitgevoerd kantoorruimte met lift en omsloten stadstuin/patio.Bijzonderheden:

Het object is uitstekend onderhouden en uitstekend in gebruik. Vrijwel elke kantoorruimte is voorzien van afgewerkte vloeren en plafonds met verlichting. Sanitair en keuken zijn zeer modern en lux afgewerkt.

Bereikbaarheid:
Door haar ligging aan het Vrijthof is het object zowel met eigen vervoer als ook met openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Onder het Vrijthof is een zeer moderne parkeergarage gesitueerd gedateerd uit 2003 (Q-park)
Parkeren:
Parkeren is mogelijk onder het vrijthof, betaald parkeren

Huurtermijn: 5 jaren + 5 verlengsjaren.
Indexering: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2000=100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Zekerheid: Bankgarantie ter grootte van drie maanden betalingsverplichting inclusief BTW.
Huurcontract: Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW: Alle in deze informatie genoemde bedragen zijn, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, exclusief BTW. Voorts is er in deze informatie van uitgegaan dat de prestatie van huurder/koper voor meer dan 90% in de BTW-belaste sfeer plaatsvinden.


Huurprijsindicatie NOTK


<< terug naar overzicht
Print deze pagina