JRM Commercieel Vastgoed | Zakelijk | Particulier | Te huur | Gezocht | Contact
Grote Gracht 61 6211 ST, Maastricht
Verhuurd
Maastricht is een van Nederlands meest monumentale steden na Amsterdam. Bekend is bijvoorbeeld de Stokstraat met haar vele fraaie, oude huizen, antiek- en kunstzaken. Maastricht heeft circa 150.000 inwoners. Het winkelgebied heeft allure en heeft een internationale faam, de sfeer, de gastvrijheid en de Bourgondische leefwijze maken Maastricht tot een stad, waar het prettig vertoeven is.Huurprijs 750 euro excl
Het betreft een winkelruimte van circa 40 m2 vvo, gelegen tussen het Vrijthof en de Markt, op een zeer goede winkellocatie midden in het historisch centrum van Maastricht in het stadsdeel “City”. De bedrijfsruimte met een frontbreedte van ca. 3,75 m kent de bestemming detailhandel.


LIGGING
Bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. De aansluiting op de autosnelweg A2/E25 is nabij, alsmede de aansluiting op de Maastrichtse ringweg N278. Bushalte op loopafstand.


PARKEREN
Aan de Maasboulevard bevinden zich ruime openbare, betaalde parkeergelegenheden. In de directe nabijheid bevindt zich tevens een overdekte, bewaakte parkeergarage
(Mosae Forum, O.L.V. Plein, Vrijthof).


BTW
Er is sprake van een verhuur met BTW. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale
90% BTW -norm zal er een BTW -vervangende opslag worden berekend.


HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2000 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).


BETALINGEN
Huur en servicekosten per maand vooruit.


AANVAARDING
In overleg


ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en BTW


HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende


BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.


INFORMATIE
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.
<< terug naar overzicht
Print deze pagina