JRM Commercieel Vastgoed | Zakelijk | Particulier | Te huur | Gezocht | Contact
Saroleastraat  Heerlen
VERKOCHT
Het object betreft een winkelpand van ca. 310 m2, gelegen in de Saroleastraat te Heerlen met bovenwoning van ruim 300 m2.
De Saroleastraat vormt samen met de Promenade het A1 winkelgebied in Heerlen. Het object is op de Saroleastraat gesitueerd nabij de entree van het Corio-center in het gedeelte richting het centraal Station. De directe omgeving kenmerkt zich door de aanwezigheid van het landelijk filiaalbedrijf, waaronder Subway, Footlocker, Kaldi, Boekenvoordeel.


Bereikbaarheid
Heerlen beschikt over een uitstekende bereikbaarheid, zowel met het eigen- als openbaar vervoer. De Saroleastraat, waar het object aan gelegen is, vormt de verbinding tussen het centrum van Heerlen
(voetgangersgebied) en het Centraal Station.


Vloeroppervlak
Het totale verhuurbaar vloeroppervlak van het gebouw bedraagt circa 310 m2.

Frontbreedte
De frontbreedte van de winkelruimte is circa 9 meter.

Parkeren
Het object is gelegen in het voetgangersgebied van Heerlen en beschikt niet over een eigen parkeervoorziening.

Het centrum van Heerlen beschikt over uitstekende openbare parkeerfaciliteiten, waaronder de parkeergarage van het achtergelegen Corio-center.

Voorzieningen
Het object zal in de huidige staat in overleg worden opgeleverd waarbij het gehuurde uit een “casco-ruimte” zal bestaan. De huidige voorzieningen, zoals een klimaatbeheersing, inrichting betreffen een eenmalige levering van verhuurder aan huurder.

Gebruiksmogelijkheden ;Detailhandel.<< terug naar overzicht
Print deze pagina